Menu

Den gode sæsonstart bare fortsætter og fortsætter...

image SÅDAN - 1. plads i både A/B-række og Elite-rækken til Vensyssel Cup i Hjørring
/LarsAP
24. august 2015 kl. 17:15
Årgang 2004 er kommet godt fra start... også med FCM udtagelse

God sæsonstart for årgang 2004 Herning Fremad U12.

Da sæsonen som U11’ere gik mod afslutningen, var det med stor succes for vores dygtige drenge med bl.a. sejr i årets Kerteminde Cup. Nu, her kort inde i den nye sæson som U12’ere, fortsætter de meget positive takter i afdelingen, bl.a. blev Grindsted Cup vundet overbevisende af hold 2. Men det stopper naturligvis ikke der!

Afdelingen har i den forgangne sæson fået tilgang af mange dygtige drenge fra hele Herning-egnen. Denne tendens er fortsat hen over sommerren, således at vi nu er oppe på ca. 40, meget dygtige, drenge. Det betyder samtidigt at afdelingen er gået fra at kunne deltage i DBU’s lokalturneringer med ét hold i hhv. A, B og C-rækker, nu stiller med hele 4 hold i DBU’s turneringen, hhv. 2 A-hold samt hold i både B- og C-række.

Talent… og den rigtige træning, er en optimal cocktail for god udvikling. Dette blev tydeliggjort ved FCM’s udtagelsesdag til det kommende FC Midtjylland u12 talenthold, som blev afviklet af FCM Klubsamarbejdet på Herning Fremads anlæg onsdag d. 19. august. Her gik hele 11 af 14 mulige fra årgangens A-gruppe videre til næste runde. Udtaget er, naturligvis, også Andreas Frich Benthin som dog er udtaget i område 3 (Bork). I den kommende uge venter udtagelsesdagen i område 4 for afdelingens 2 dygtige A-målmænd, samt de til a-gruppen fast tilknyttede drenge fra årgang 2005. 

På sponsorsiden har vi heller ikke lagt på den lade side og har i sommerens løb lavet aftaler med nye tøjsponsorer til både træningstøj til hele afdelingen og ikke mindste til de blå-stribede kamptrøjer. Sponsorerne kan forvente sig maksimal disponering da afdelingen er særdeles aktive deltagere i stævner og turneringen ikke kun lokalt, men i hele landet.

Således deltog vi  med hold i både Elite-række og A/B-række i weekendens Vensyssel Cup 2015 i Hjørring. Efter en række tætte indledende puljekampe kunne U12-Elite række armene i vejret som vindere af Vensyssel Cup 2015. Også afdelingens hold 2 spillede en forrygende flot turnering i Hjørring - og kunne i kræft af en målscorer på hele 25-0 ligeledes trække sig sejrsrigt ud af stævnet i Hjørring. Så alt i alt et maksimalt udbytte, med endnu 2 store pokaler til de allerede godt fyldte pokalskabe i Herning Fremad klubhus.

Det var bestemt ikke til at se på målscoren på hold 2 at U11 målmand Anders Højlund Jensen lørdag "bare lige" løb hele 23 km i "Stafet for livet"... FLOT Anders. (og Tak for lån til U11)

 

Ny kamptrøje-sponsor, frisør PoulM, var da også hurtig til at love is til alle drengene ved førstkommende lejlighed som følge af de fine resultater i den nye kamptrøje.

 

Spiilere fra A- og B-gruppen fejre de 2 første pladser i Hjørring.

Luk