Menu

Fantastisk FCM-udtagelse i årgang 2004 og 2005

image Område 4's drenge fra årgang 2005
Stefan "Jobbe" Max Jensen
27. august 2015 kl. 13:54
Stor uge for U12-afdelingen.

Wauw…

14 drenge årg. 2004 og 4 drenge årg. 2005 fra vores afdeling er gået videre til næste runde af udtagelsen til FCM talentholdet samt til licenstræningen med rødderne.

Nybo og jeg er ubeskriveligt stolte af at så mange af vores drenge har niveau til at være blandt de bedste i vores område. Det bekræfter os i, at vi har det rigtige fokus hele vejen rundt. Drengene har udviklet sig på netop de områder, vi har valgt at fokusere på og tror på. Det samlede setup i afdelingen har tiltrukket flere dygtige spillere fra andre klubber, som søger udfordringer og mulighed for at bygge på deres fodboldfærdigheder. Tilsammen har det givet os et helt unikt træningsmiljø, som mange kun kan misunde os.

Men nu kan vi jo ikke tage alt æren selv. Drengene kommer til træning hver gang og de kommer med et motivationsniveau og et engement, som ligger lang over standarden. Ja, det er faktisk ”nemt” at være træner for sådan en folk drenge, da de jo nærmest træner hinanden bedre, end vi kan træne dem. De vil det, og de vil det rigtigt meget! Selv om der er konkurrence, er de dygtige til at arbejde sammen som gode holdkammerater, der har forstået værdien af ”at stå sammen som ét hold.” Pragtfuldt udviklingsmiljø. Sådan drenge!

Forældrenes opbakning og tillid har også haft stor betydning for afdelingen. Vi kører i højeste gear og selv om der til tider er pres på flokken og på den enkelte spiller, så bakker I drengene op, mens I på samme tid giver os plads og rum til at sætte dagsordenen. Vi fornemmer at forældregruppen har stor tillid til vores beslutninger og metoder, hvilket har en stor betydning for os. Tak for hjælpen!

De drenge, som desværre ikke gik videre i denne omgang, er på ingen måder ”tabt”. Det var et af de stærkeste felter i FCM klubsamarbejdet, og alene det at være med, kan man være stolt af!

Vi fortsætter træningen og vores fokus på udvikling af hele gruppen og hvis I giver den gas, så venter der mange fede fodboldoplevelser til alle sammen i fremtiden.

Vi ses på banen - vi glæder os!!

Luk