Menu

U12 - Nørhalne Cup 2016 - Sejr i Elite-række.

image Sejr tilU12 i Nørhalne Elite Cup 2016
Stefan Max Jensen, Årgang 2004
22. juli 2016 kl. 16:10
- og 2. holdet napper 3. pladsen i A-rækken

Nørhalne Cup 2016

Årets Nørhalne Cup har bragt alt, hvad vi I trænerteamet er meget stolte af og glade for, på godt og ondt.

Vi har hele tiden fokuseret på at udvikle bredt med rotation mellem A1, A2 og B holdene. Holdene er blevet matches hårdt mod gode modstandere, så vi har mange spillere, der kan begå sig på flere niveauer. Bagsiden af medaljen er at vi desværre ikke kan have alle vores drenge med hver gang selvom de tilbageblivende har en masse gode ting at byde ind medpå holdene.

Resultaterne i årets Nørhalne Cup bekræfter os i, at vi har det rigtige fokus. A1 vinder overlegent Elite rækken med målscore på 30-5 i 6 kampe mens A2 tager en flot 3 plads i en turnering med 16 førstehold og 1 andethold. Kampene vindes med teknisk flot spil fra keeper til mållinje, god fight og lækre individuelle præstationer og der spilles med en holdånd og et teamwork, som mange kun kan misunde.

A1 stats: 10x Max, 7x Lasse, 6x Rytter, 3x Okan, 2x Nicklas, 1x Christopher og 1x Kim. Forsvar og keeper laver 3x clean sheet og lukker kun 5 mål ind i hele turneringen.

Socialt kan det næsten ikke blive bedre. Drengene er sammen, som én stor gruppe – ét hold, hvor der veksles mellem total hygge, dybere samtaler og masser af gak og gøgl.
- Da vi stod og ventede på bussen den første dag, kom Nybo og jeg til at talte om, at hvis drengene var blevet optaget ude i junglen, som de opførte sig nu… ja, så ville en dyreadfærdsforsker kunne konstatere at alle sociale elementer fra en lille gorilla flok var i spil. 😂
Der er et sundt og relativt fladt hierarki i gruppen, som udspiller sig både på og uden for banen. Ingen er helt oppe og ingen er helt nede.

  

 

Forældreopbakningen på holdene har også stor betydning for trænere og spillere. Der er et godt sammenhold i gruppen og forældrene har en god forståelse og respekt for trænernes arbejde. Uden denne enorme opbakning ville vi heller ikke kunne holde det høje aktivitetsniveau, som vi har i afdelingen. Tak for støtten. 👍👊😊 

Tak til jer alle sammen for et outstanding stævne igen i år. ❤️⚽️💪😄