Menu

Fremad Elite

Fremad's Elite Morgentræningshold.

Herning Fremad har i nogle år haft tilbudt morgentræning fra 9. klasse af på Sønderager Skolen (Talentklaserne), siden sommerferien 2016 er dette blevet udbygget med 7. og 8. klasse og det har vist sig at være en succes både elitært og udviklingsmæssigt, men også på den sociale del - da man er på tværs af årgangene har 3 ekstra fælles træninger, udover de normale 2-3 træninger i ens afdeling.

Spillerne/Eleverne har været rigtig meget igennem lige fra den markante forskel der er på 2-3 træninger om ugen, op til 6 træninger om ugen - derudover har man også måtte tage en svær beslutning om at forlade gamle klassekammerater, dog for at få nye på T.A.K Sønderager Skolen - som er en del af Herning Elite.

Det har ikke kun været ændringen antallet af træninger, men også en ny læringstilgang i skolen, at nogle har måtte lærer.

Men trods en masse nyt, har det været en rejse og et nyt kapitel at Spillerne/eleverne, nu er startet på - En rejse der forhåbentligt ikke ender lige med det samme.. så pøj pøj med fremtiden.

Vi har nu været igang i nogle år og kan se at spillerne oplever en kæmpe individuel udvikling, hvor en masse træningstemaer bliver gennemgået og som de også har været med til at føre videre til det hold man normalt spiller på til eftermiddag - så det har været en kæmpe "Win-Win situation" både for spillerne, men så sandelig også for holdene de spiller på.

Frederik Termannsen, Simon Persson og Peter Kofoed, har kort beskrevet de første 8 måneders rejse som:
....Vi synes at forløbet med morgentræning har været hårdt de første par uger. Men det har også været lærerit. Vi har fået meget ud af det, og vi har udviklet os på forskellige måder. Vi har haft nogle gode træninger med høj intensitet og en god fighter vilje. Alle har virket til at have haft det godt, og virker til at have følt sig velkommende selvom at man er u14 eller u15. 

Fremad's Morgentrænings Elite hold 19/20 er:

Frederik Munksgaard 9 klasse
Frederik Ericksen 9 klasse
Nicklas Thorsted 9 klasse
Kristian "AP" Agesen-Pagh 9 klasse
Okan Avci 9 klasse
Christoffer Mortensen 9 klasse
Jens Damgaard 9 klasse
Christian Skov  9 klasse
Mikkel Korshøj 9 klasse
Kim Mabrouk 9 klasse
Kristian Levinsen 9 klasse
   
Denni Taranis 8 klasse
Kyle Eskesen 8 klasse
Simon Ranch 8 klasse
Noah Buur 8 klasse
   
Victor Toft 7 klasse
Lucas Mølholm 7 klasse
Thais Hesel 7 klasse
   
Trænere  
Palle Buur  
Jan Kirkeby  
Jeppe Holst  

 

 

Luk