Menu

Covid-update: Fremad åbner op for træning !

image
Pinkii
26. februar 2021 kl. 16:22

Fodbolden starter op igen ⚽😄

Pr. 1. marts 2021 er det tilladt at forsamles op til 25 personer i forbindelse med udendørs idrætsaktiviteter i foreninger. Fodboldens Corona-regler (dbujylland.dk)
www.dbujylland.dk/klubben/fodboldens-corona-regler/

Retningslinjer vi alle skal overholde ‼️‼️

- Forsamlingsloftet på 25 personer gælder alle aldersgrupper og både for træning og kamp. I de 25 personer tæller trænere, dommere og udskiftere også med.

- Tilskuere ved træning og kamp er ikke tilladt.

- Klubhuse skal fortsat holdes lukket. (ingen ophold i omklædning og Cafe)

- Banerne/zonerne skal være tydeligt afmærket, og der skal være klar afstand (minimum 2 meter) mellem hver bane/zone – dette gælder hele vejen rundt.

- Til afmærkning kan anvendes kegler, toppe, eller anden tydelig markering, som klart afgrænser banen/zonen. I skal selv afmærker zonerne.

- Når spillerne ankommer, skal de gå direkte hen i den zone på anlægget, hvor de hører til. Alle forlader fodboldanlægget efter aktiviteten er slut.

- Grundet forsamlingsforbuddet må der ikke skiftes ud mellem grupper under træning. En træner må ikke have ansvaret for flere forskellige træningsgrupper.

- Der vælges et sæt af bolde og kegler, som kun bruges af den enkelte gruppe under træningen. Kun træneren har adgang til boldrum og skal alene tage bolde og kegler ud til træning og kamp.

- Bruges der overtræksveste, skal disse vaskes efter brug. Veste kan afleveres i vaskerummet med info om afdeling og en seddel med ”beskidt”. I skal selv afhente dem igen i vaskerummet. Når de er vasket, ligger de med en seddel med ”rent”

Det er så vigtigt at vi alle hjælper hinanden med at overholde alle retningslinjer, så vi fortsat kan holde fodbolden åben ✌😃

FORZA FREMAD 💙