Menu

Fremad dreng udtaget til U16 Future Landsholdet

image
15. februar 2015 kl. 20:08

Herning drengen og tidligere Herning Fremad spiller Victor Mikkelsen, blev fredag udtaget til U16 Future Landsholdet (årgang 1999). Der venter utvivlsomt Victor, og resten af U16 Future Landsholdet, en stor oplevelse, når holdet d. 2. – 5. marts deltager i en 3 nationers turnering i Belgien. Modstanderne i turneringen er først Belgien d. 3. marts og herefter møder holdet Sverige d. 5. marts. 

Victor, der i dag spiller for Esbjerg FB, trådte sine første små fodboldskridt på Herning Fremads anlæg tilbage i 2004. Det blev til i alt 10 sæsoner på anlægget på Ringkøbingvej, heraf de sidste 3 på FCM’s talenthold i U13, U14 og U15. Fra sommeren 2014 har Victor været en del af Esbjerg FB’s U17 Liga trup og talentarbejdet i det sydvestjyske. 

Hos Herning Fremad er der naturligvis stor glæde over Victors udtagelse hos DBU. Formand Brian Pedersen udtaler ’Det er selvfølgelig først og fremmest en kæmpe stor ting for Victor, og vi er super glade og stolte på hans vegne. Victor var i hele hans tid i Herning Fremad en rigtig ledertype, der altid gik forrest til træning og kamp. Han er ikke kommet let til sin succes, det er langt henad vejen hårdt arbejde og vilje, der har bragt ham til det han har opnået indtil nu. Så et kæmpe stort tillykke til Victor fra Herning Fremad’ siger Brian Pedersen. 

Formanden for Herning Fremad glæder sig samtidig over, at klubbens langsigtede arbejde for fodboldungdommen i Herning, nu også igennem længere tid efterhånden, har haft en meget positiv effekt på klubbens ungdomsafdeling. Brian Pedersen er ikke i tvivl om, hvordan det hænger sammen ’Vi har generelt rigtig fine rammer for de unge mennesker, og så er der et rigtigt godt træningsmiljø i de enkelte afdelinger i klubben. Vi har rigtig mange ungdomshold i klubben, og de sidste 5-6 sæsoner vel at mærke også mange hold i Mesterrækkerne. Det er vi meget tilfredse med, og når vi så også kan være med til at udvikle fodboldspillere, der er interessante for DBU’s landshold (som f.eks Victor Mikkelsen), så gør vi i hvert fald noget rigtigt’ slutter Brian Pedersen. 

Vi følger naturligvis op på Victors og U16 Future Landsholdets tur til Belgien i starten af marts.

 

Future Landsholdet

Future begrebet dækker over spillere, der typisk endnu ikke er kommet i vækstspurt og

derfor fysisk kan være overmatchede i træning og kampe.

Det kan også være spillere, som vi tidligere har noteret os, og derfor gerne vil have

mulighed for at gense – matchet op mod andre dygtige spillere.

Endelig kan der også være tale om spillere, der pga. skader eller andet ikke har haft

mulighed for at deltage på tidligere afviklede talent eller landsholdssamlinger, men nu er

klar og derfor får muligheden for matchning mod andre dygtige spillere.