Menu

Årets Historiske Pokaler Uddelt

image
Pinkii
20. september 2018 kl. 10:18
Tirsdagens Generalforsamling bød på snakke om det klubens velbefindende det seneste budget år. Samtidig var det også tid til at uddele Fremads historieske pokaler !

Fra ventre mod højre får i her vinderne og begrundelsen for dette års vindere !

Jens Østergaards Mindepokal

En spiller som har ydet en ekstraordinær indsat både på og udenfor banen. Dagens modtager har været en del af Senior afdeling i mange år. Et evigt højt humør og drive der smitter af på alle omkring ham. Et stort socialt aktiv som også har brugt sin frivillige tid og penge på at hjælpe klubben !

Stort tillykke Jonas Bo Andersen

Jubilæums Pokalen

Denne pokal givet til en træner / leder som har ydet en ekstra stor frivillige indsats. I år har Martin, på kort tid, formået at ydet klubben et kæmpe stykke arbejde. Martin er tillidsfuld, flittig, respekteret, pålidelig, bestemt, åben, omgængelig og igen får i lige respekteret for det er han ! Over de sidste 4 år har Martin været kontingent ansvarlig, holdleder, bestyrelsesmedlem, holdleder, afdelingsformand arbejdet i Herning Elite og meget mere ! Et frisk pust i Bestyrelsen da han trådte ind og selvom han nu, beklagelig vis for Herning Fremad, nu ikke længere har tid til at arbejde videre i Bestyrelsen og vil vi hylde dig for din kæmpe indsats !

Stort tillykke Martin Vestermark

Forældreforeningens Jubilæums Pokal

Denne pokal gives til en spiller / træner / leder som gør et ekstra ordinært arbejde for Fremad. Denne person gør et fantastisk arbejde for at fastholde medlemmer i klubben. Det gør Jesper ”Pinkii” Christensen !! Denne hæder får han fordi han gør et kæmpe stykke arbejde for Herning Fremad. I alle afdelinger, specielt i Senior, sørger han for at promovere alle hold. Samtidig er han altid indvolveret i alle sociale tiltag hos Senior spillere. Værende det sig opstarts- og afslutningsfester, grilaftener, torsdagsklub og meget meget mere. 

Fuldt fortjent og stort tillykke Pinkii