Menu

Herning Fremad får en kunstgræsbane mere i 2018

image
Henrik Mikkelsen
14. september 2017 kl. 12:03

I det kommunale budgetforlig der netop er indgået i byrådet for de næste 4 år, er Herning Fremad blevet bevilget en ny kunstgræsbane. Beløbet der er afsat i det kommunale budget er helt nøjagtig 3.500.000,- kr. Kunstgræsbanen, som bliver Herning Fremads nr. 2, vil stå færdig allerede i 2018.

Det flotte beløb fra kommunen, med Borgmester Lars Krarup i spidsen dækker dog ikke alle udgifter, og Herning Fremad har selv forpligtet sig til at betale et større 6 cifret beløb til projektet. Vi har i bestyrelsen de sidste mange, mange år drevet Herning Fremad økonomisk ansvarligt, og hvert år det har været muligt, hensat beløb til vores eksisterende kunstgræsbane og i de senere år også med tiltro til, at en bane nr. 2 var en reel mulighed. Vi nævner ikke dette for at klappe os selv på skulderen, kunstgræsbane nr. 2 er alle der yder en indsats i klubben fortjeneste, men vi håber det skaber en forståelse for hvorfor vi ikke bare smider om os med klubbens penge. Hvis ikke der havde været nogle ’skillinger på kistebunden’, så var bane nr. 2 aldrig blevet en reel mulighed.

Mht. visioner så har vi drømt om en kunstgræsbane mere i vel 6-7 år efterhånden, og indenfor de sidste par er der så blevet arbejdet noget mere intenst henimod det, som altså nu er en realitet.

Tillykke til alle spillere, trænere, ledere, frivillige, ansatte….uden jeres fantastiske indsats for klubben, var dette ikke muligt.

 

Mange sportslige hilsner

Herning Fremad’s bestyrelse

Luk