Menu

Efterårsopstart U16 - 2017 - årgang 2002 Herning Fremad

image
Thomas Bøg Petersen
12. juli 2017 kl. 17:04
En afdeling hvor vi står sammen i tykt, som tyndt...

Herning Fremad årgang 2002

Mandag d. 17. Juli uge 29 starter årgang 2002 i Herning Fremad op med træningen igen, gamle som nye spillere bydes velkommen til – vi ved godt der er risiko for at nogle er på sommerferie i nogle af ugerne op til uge 32, men ved også at en del ikke vil være det - ALLE er velkomne alle 3 gange i uge 29 og 30 (Uge 30 trænes der ikke mandag).

Vi gør som vi har gjort det i U15 med hensyn til træning, at vi har fælles træning med mulighed for niveau inddeling, man binder sig til 2 træninger om ugen, hvor dem der er omkring LIGA1 træner 3 gange, træningerne er som flg.:

  • Mandag kl. 17:30 til 19:00 – LIGA1
  • Tirsdag kl. 17:00 til 19:00 – Hele afdelingen
  • Torsdag kl. 17:00 til 19:00 – Hele afdelingen

 

Har du interesse i at prøvetræne i Herning Fremad og udfordre dig selv:

  • Holdmæssigt med én masse gode spiller, men også spillere på eget eller lavere niv.
  • Socialt med fællesarrangementer.
  • Savner du udfordringer?

Så kan vi tilbyde både Bredde og Elite, da vi har to gode hold – det ene spiller i LIGA5 hvor der spilles lokalt og der er plads til alle og man binder sig ikke til noget fast.
Det andet spiller LIGA1 hvor der spilles mod nogle af de bedste klubber som AaB, AGF, Silkeborg, Randers… her stilles der lidt flere krav til den enkelte spiller i tæt samarbejde med trænerne – da der kigges meget på udviklingen af holdet frem mod U17 – men så sandelig også den individuelle udvikling af spilleren/dig.

 

Når det er sagt, så binder man altså sig ikke til mere end man har tid til og man kan sagtens være én spiller som har et stort potentiale og kun træner 2 gange om ugen, men alligevel er med omkring LIGA1 – eller at man træner med de bedste men spiller LIGA5 efter eget ønske, det aftales individuelt fra spiller til spiller.

 

Vi kan tilbyde et godt træningsmiljø, udfordringer for både bredde og elite – teknisk/taktisk/fysisk samt mental udvikling ud fra eget standpunkt og interesse.

Så har du interesse i at prøve noget nyt så mød gerne op eller kontakt cheftræner Thomas Bøg Petersen på mail: tp@codem.dk eller mobil: 25543931 hvis du vil hører nærmere, eller har spørgsmål.

Luk