Jens Henrik Horslund & Thomas Bøg Petersen (Billeder: Rudi Rolighed)
16. september 2017 kl. 10:03
Fokus, Vilje og Fight manglede... en kamp hvor knægtene tydeligvis ikke havde "jordforbindelse".

Kort om kampen:

Herning Fremads U16 LIGA1 har fået en rigtig flot start på turneringen med tre sejre, en uafgjort og én førsteplads i puljen foran blandt andet AAB, Randers Freja og Silkeborg IF.

I udekampen lørdag d. 9. september mod Randers Freja var knægtene fra Herning Fremad dog langt fra det niveau, som de har vist de første 4 kampe. De første fire kampe bar præg af stærke holdpræstationer med solid fight, flot offensivt kombinationsspil samt effektiv defensiv opbakning for hinanden. I dagens kamp mod Randers Freja fungerede hverken den kollektive holdpræstation eller de sporadiske individuelle forsøg og flere spillere stemplede ud i løbet af kampen. Der var, særligt i første halvleg, meget stor niveauforskel fra de tidligere kampe. Dette resulterede også i en klar 3-0 føring til Randers Freja ved halvleg, som nok burde være større. De to første mål sat ind på hovedstød efter dødbolde, hvor Fremad i begge tilfælde var meget passive. Det tredje mål var en hurtig omstilling hvor Randers Freja kom i overtal mod Fremads defensiv.

Heldigvis kom Fremad noget bedre ud til anden halvleg, hvor der vist mere energi og vilje i spillet. Dette udmøntede sig hurtigt i en reducering på et flot gennembrud over midten og en stikning i dybden. 1-3. Selvom Fremad leverede en bedre anden halvleg end første, så var Randers Freja kampen igennem bare mere aggressive og fokuserede. Kampen endte fortjent 4-1 til hjemmeholdet og det mest positive for Fremad var at de spillede anden halvleg uafgjort mod et på dagen klart bedre hold.

Heldigvis fik Herning Fremad lidt hjælp i forhold til stillingen i U16 LIGA1, da AaB ligeledes snublede i denne weekend og tabte til bundholdet Hjørring IF, hvorved Herning Fremad fastholder førstepladsen i U16 LIGA1.

Næste weekend står den på hjemmekamp mod Silkeborg IF, hvor der er lagt op til endnu en spændende kamp men hvor knægtene også ved, at der skal steppes op. Kampen spilles i Herning Fremad lørdag d. 16. september kl. 15.00. Kom ud og støt knægtene i lokalopgøret mod Silkeborg IF.