Jens Henrik Horslund & Thomas Bøg Petersen (Billeder: Rudi Rolighed)
30. august 2017 kl. 16:26
Kæmpe præstation af Fremad knægtene, husk nu jordforbindelsen !

Kort om kampen:

Herning Fremads U16 Liga 1 drog mod nord søndag d. 27. august 2017, hvor modstanderen hed AAB.
Det var holdets første kamp mod Superligaklubben, så det var et hold af spændte og tændte knægte, der stod klar kl. 13.00 på grønsværen i Aalborg.

Herning Fremad kom rigtig godt fra start og fik lagt et solidt pres på hjemmeholdet og leverede endnu engang en flot holdpræstation. Presset udmøntede sig efter 18. minutter i en scoring til Fremad, og allerede to minutter efter blev føringen udbygget til 0-2. Herning Fremad fortsatte med godt spil og fight, og scorede efter 33. minutter til 0-3. Hvor Fremad i de tidligere kampe havde brugt mange chancer på at score målene var effektiviteten i top foran målet i denne kamp. Stærkt. AAB fik tildelt et straffe efter 38. minutters spil, hvilket de udnyttede til pausestillingen 1-3.

I anden halvleg kom Herning Fremad igen godt ud og scorede allerede efter 1 minuts spil til stillingen 1-4. Herefter kom AAB bedre med i kampen, men Fremads storspillende keeper reddede flere AAB chancer. Kampen blev definitivt lukket efter 64. minutter, hvor endnu en Herning Fremad scoring faldt til 1-5. Herefter gik tempoet lidt af kampen, hvilket AAB profiterede mest af. AAB fik reduceret i henholdsvis det 73. og 80. minut. Slutresultatet blev 3-5 til knægtene fra Herning Fremad, der nu efter tre kamp i Liga 1 har 7 point og ligger nummer 1 i en stærk pulje med bl.a. både AAB, Randers Freja og Silkeborg. Flot.

Næste kamp er lørdag d. 2. september mod LBK/Gistrup. Kampen spilles i Herning Fremad kl. 13.00.