Menu

U16 LIGA 5 ligger på en solid 1. plads i deres pulje

image
Poul-Mejner Jensen
24. september 2017 kl. 15:13
Forud for kampen mod Brande IF, har LIGA 5 holdet spillet 4 kampe og er ubesejret.

Herning Fremad har succes i U-16 rækkerne i øjeblikket. Førsteholdet i årgang 2002 fører sig under stor bevågenhed, sig frem i liga 1. Mange sejre har resulteret i en flot førsteplads i rækken.
Nu vil det mere upåagtede andethold i LIGA 5 også lege med. Efter fire runder har man som ubesejret taget førstpladsen i rækken foran det Silkeborgbaserede hold Skægkær IF. Senest gik det udover lokalrivalerne fra Hammerum som blev slået 2-1 i en sand gyser.

Holdet er sat sammen af gamle og nye spillere og en del lånespillere fra årgang 2003 - disse u-15 spillere har ydet et væsentligt bidrag til holdets resultater. På holdet finder vi bland andet Kristian Lyngholm som styrer derfensiven med sikker hånd, Peter Pagh og August Kure to Fremaddrenge der har spillet i klubben i en årrække og gør det godt på henholdsvis offensiven og backpladsen. Simon Hagelskær på venstre back er en af profilerne der gerne tager en tur med op i angrebet hvor det er blevet til mange scoringer. Midtbanekreatør Oliver Hülle er manden med den  gode teknik og de gyldne pasninger og samtidig holdets anfører. Hussein Awali har efter nogle år i Herning KFUM fundet ny fodboldglæde i Fremad og gør det godt på venstrekant. Endelig er der de to profiler  Kep Tling Mang med rødder i Burma der med sin eksplosive speed bruges overalt på banen hvor det kniber - en spiller der også kender vejen til netmaskerne. Det gør sig i høj grad også gældende for holdets mørkhuede angriber Franck Nalabarsihe med rødder i Burundi - den elegante angriber er holdets topscorer og har givet mange pandrynker hos modstandernes forsvar. 
Spændende om holdet kan fastholde den flotte førsteplads i de kommende kampe - en succes der kun er mulig i og med man kan låne de nødvendige u-15 spillere, da man råder over for få i antal til et fuldt 11 mandshold.

Dagens kamp bliver mod Brande IF kl. 18:00

Luk