Menu

Flot 3. plads til Liga 3 og Liga 2A rykker op i Liga 1!

image
Pinkii
07. december 2020 kl. 10:16

Flot 3.plads til Liga 3 i DBU efterårs sæson og pulje sejr til Liga 2A og dermed oprykning til Liga 1

Status på efterårs sæsonen:

Vi trænere kan ikke sige andet end vi er SÅ mega stolte af alle drenge i U15 afdelingen.

Det er tydeligt i alle udvikler jer, men i ved også godt det ikke kommer af sig selv, det er træning, træning og atter træning!!

Vi kan kun rose jer for jeres fremmøde og jeres trænings indsats og det skal i blive ved med, det er vejen til udvikling og god fodbold……

Vores Liga 3 hold har udviklet sig meget og har spillet en virkelig flot efterårs sæson med mange spændende kampe samt lige kampe og de ender på en super flot 3.plads i en meget stærk og jævnbyrdig pulje, det er virkelig flot!

Der er mange af vores drenge som har spillet kampe på U16 Liga 5 og dermed har de hjulpet U16 Liga 5 holdet til en rigtig flot efterårs sæson, med mange gode kampe og sejre.

I drenge har vist i er gode fodboldspillere og i har gjort en kæmpe indsats og forskel, der har hjulpet U16 Liga 5 holdet med at kunne stille hold og gennemføre efterårs sæsonen på fornem vis, det er SÅ sejt drenge og KÆMPE tak til jer!

Liga 2A holdet har haft en kanon sæson og har på fornem vis gjort sig fortjent til oprykning til bedste række for klub hold og skal derfor spille Liga 1 i foråret, hvor de kommer til at møde de 13 bedste klub hold i Jylland og på Fyn, KÆMPE tillykke drenge…..

Alt i alt, så har vores U15 afdeling haft en super flot efterårs sæson og vi er mega stolte af ALLE vores drenge……….. Vi er også meget stolte af den forældre opbakning der altid er til drengene, tusind tak for det……..

Vi ser alle frem til en forhåbentlig rigtig god forårs sæson i 2021………..

 

Mvh Træner Teamet U15

Luk