Menu

Fremad's Herning elite morgentræning er en succes på tværs af flere årgange

image
Thomas Bøg Petersen
26. januar 2017 kl. 12:01
Herning Fremad spillerne fra 7. og 8. klasserne på Sønderager Skolen

Fremad's Elite Morgentrænings hold i klubbens nye NIKE træningsdragt, (På billedet mangler Andreas Plauborg og Viktor Vesterby)

Rigtig længe har Herning Fremad haft tilbudt morgentræning fra 9. klasse af på Sønderager Skolen, siden sommerferien 2016 er dette blevet udbygget med 7. og 8. klasse og det har vist sig at være en succes både elitært og udviklingsmæssigt, men også på den sociale del - da man er på tværs af årgangene har 3 ekstra fælles træninger, udover de normale 2-3 træninger i ens afdeling.

Spillerne/Eleverne har været rigtig meget igennem lige fra den markante forskel der er på 2-3 træninger om ugen, op til 6 træninger om ugen - derudover har man også måtte tage en svær beslutning om at forlade gamle klassekammerater, dog for at få nye på T.A.K Sønderager Skolen - som er en del af Herning Elite.

Det har ikke kun været ændringen i træningsantallet og nye skolekammerater, men også en ny læringstilgang i skolen, at nogle har måtte lærer.

Men trods en masse nyt, har det været en rejse og et nyt kapitel at Spillerne/eleverne, nu er startet på - En rejse der forhåbentligt ikke ender lige med det samme.. så pøj pøj med fremtiden.

Men vi har nu været igang i godt 8 måneder og der er sket en kæmpe individuel udvikling, hvor en masse træningstemaer har været gennemgået og som de også har været med til, at fører videre til det hold man normalt spiller på til eftermiddag - så det har været en kæmpe "Win-Win situation" både for spillerne, men så sandelig også for holdene de spiller på.

Frederik Termannsen, Simon Persson og Peter Kofoed, har kort beskrevet de første 8 måneders rejse som:
....Vi synes at forløbet med morgentræning har været hårdt de første par uger. Men det har også været lærerit. Vi har fået meget ud af det, og vi har udviklet os på forskellige måder. Vi har haft nogle gode træninger med høj intensitet og en god fighter vilje. Alle har virket til at have haft det godt, og virker til at have følt sig velkommende selvom at man er u14 eller u15. 

Fremad's Morgentrænings Elite hold 16/17 er:
- Mikkel Toudal
- Andreas Plauborg
- Lasse Laursen
- Simon Persson
- Viktor Vesterby
- Emil Holkgaard Christensen
- Emil Horslund
- Peter Kofoed
- Malte Rolighed
- Joakim Bisballe
- Jacob Ranch
- Nikolaj Houborg
- Johan Mørk
- Frederik Termannsen
- William Kring
- Alexander Smith 

Luk