Menu

Gode takter i sæsonstarten i U19.

image
LarsAP
21. august 2020 kl. 16:44

Det er altid med en vis portion spænding man går i en ny sæson. Sådan er der også i U19, hvor etablerede spiller rykker op til seniorafdelingen og nye kommer til fra de yngre rækker. Derfor er det en særlig situation at stå i som træner hvert år – man ved hvad man har, ikke hvad man får.

Træner teamet i U19 afdelingen, bestående af Cheftræner Mustafa ”Muss” Arslan, Træner Martin Nørgård Nielsen, Assistenttræner Brian ”Skur” Knudsen og assistent/holdleder Claus ”Fynne” Eriksen havde forventet fint fremmøde til første træning den 23. juli, og blev bestemt ikke skuffede - til trods for opstarten midt i ferietiden. 34 drenge trodsede regnen og deltog i første træning. Yderligere 15-18 drenge havde på forhånd meddelt deres ønske om at spille for Herning Fremad.

Våd sommer-træning.

Spillerliste udgør derfor i skrivende stund 51 aktive drenge i afdeling – hvilket er det største antal i mange år. Ekstra glædeligt er det også, at så mange nye ansigter er dukket op som nye spillere i Herning Fremad – det må alt andet lige betyde at Herning Fremad har et attraktivt ”produkt” at tilbyde.

Og spillertruppen byder virkelig ind med kvalitet. Med så mange dygtige spillere efterlader det trænerne med nogle svære beslutninger og hårde valg – om end et positivt problem – når holdene skal sættes til kampene i hhv. U19 liga 1 og liga 3. Overbevisende træningskampe mod klubbens herre fra serie 2 har ikke gjort det lettere for trænerteamet at sætte hold.

Også træningskampen mod Ikast FC i Liga 3 blev vundet med overbevisende 11-3, i en kamp hvor primært vores ”oprykkere” fra årgang 2004, tilbagevendte ’03’ere samt en håndfuld helt nye ansigter udgjorde det udsendte hold.  

”Vi kommer for at have det sjovt – men spiller for at vinde”

I turneringen tog liga 1-holdet imod Ikast FC i deres åbningskamp. Kampen udviklede sig vel nærmest til en magtdemonstration med en knusende 6-1 sejr over lokal-rivalerne. Kamp 2 mod Dalum blev fuldt op med et lige så imponerende resultat på hele 7-1 – og begge kampe blev endda spillet uden deltagelse af flere af vores mest etablerede spillere, som var udlånt til seniorafdelingen hhv. DS og serie 2.

Mandag d. 17. august tog liga 3-holdet hul på deres turnering. Igen blev der tale om en magtdemonstration og knusende sejr over Ulfborg på imponerende 9-0.  Her i aftenens 2. kamp i liga 3 har vi "budt velkommen" til Spjald … og ikke for at gentage mig selv… men igen igen sejr på 6-3

Alt i alt har det været en fantastik opstart i afdelingen – det tegner godt for fremtiden!

Forza Fremad.